Dashuria për katër gra ?!

U kthye burri nё shtёpi dhe e gjeti bashkёshorten nё kuzhinё. E pyeti: “Cili nga katёr fёmijёt ёshtё mё i dashuri pёr ty?”

“I dua qё tё gjithё, nga i madhi e deri tek mё i vogli.” – ia ktheu bashkёshortja.
“E si ia del mban qё t’i duash qё tё katёr?” – pyet burri.
Bashkёshortja: “Kjo ёshtё nga mёshira e Allahut, zemra e nёnёs akomodon dashuri pёr tё gjithё fёmijёt e saj.”
Me buza gaz, burri i thotё: “Tani, uroj ta kuptosh se edhe burri mund tё ketё zemёr qё akomodon dashuri pёr katёr gra…”
Pas kёtyre fjalёve, burri e gjen veten nё spital.

Pёrkthim