Delawie, i shqetësuar për trenin që ka mësyrë Kosovën

Ambasadori i Amerikës në Kosovë, Greg Delawie, është shprehur i shqetësuar për futjen ilegale të trenit të Serbisë nëpër territorin e Kosovës.

“I shqetësuar për çështjen e trenit. U bëjë thirrje të përmbahen të gjitha palëve. Nevojë për normalizimin dhe jo për përballje . #Kosovo”, ka shkruar Delawie në Twitter.