Dëmet shëndetësore që shkakton mikrovala

Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim ku zbuloi se mikrovala largon çdo lëndë ushqyese të ushqimit. Rrezatimi deformon ushqimin dhe e bën atë të dëmshëm për shëndetin tonë

Pavarësisht anës pozitive që e përgatisin shpejt ushqimin, shëndeti ynë mbetet prioritar

Efektet anësore të mikrovalëve janë:

Imunitet i dobët
Gjendje e keqe shëndetësore
Defekte në lindje
Katarakti
Më pak rezistencë ndaj viruseve dhe baktereve
Kancer

Efekte të tjera: probleme me hemoglobinën, më shumë anemi, rritje të kolesterolit, probleme të leukociteve si dhe anomali në lindje

Gatimi i ushqimeve në mikrovalë zvogëlon vlerat ushqyese, deformon molekulat e proteinave dhe krijon përbërje të reja antinatyrale. Ndaj mënyra më e mirë është ta përdorni atë sa më rrallë të jetë e mundur