A dini cilat janë lulet që çelin në verë? (FOTO)

1. Dahlia

Lulet e verë janë të mrekullueshme, plotë ngjyra dhe aromë të këndshme.

Ja cilat janë ato:

1. Dahlia
2. Gladiola
3. Canna