Era e fortë shkakton 4 viktima, rrokullisë edhe kamionin (Video)

Katër persona kanë mbetur të vdekur nga rënia e pemëve apo nga mbetje të tjera, teksa një stuhi e ashpër vdekjeprurëse ka mbërthyer thuajse të gjithë veriun e Europës.

Ndërkohë që në Holandë është filmuar një moment teksa një kamion është rrokullisur nga era e fortë.

Aksidentet si pasojë e stuhisë kanë vrarë 3 persona në Holandë dhe një në Gjermaninë veriperëndimore. Shtrëngatat e fuqishme, me erëra që lëviznin me mbi 140 km në orë, shkaktuan kaos në transport.