Erdogan: Jam rritur në duart e një nëne shqiptare

Presidenti i Turqisë, Tayip Erdogan, ka folur në një konferencë për shtypi pas takimit me homologun shqiptar Bujar Nishani

Erdogan: Në lagjen ku jetoja si fëmijë, kishim shumë fqinjë vëllezër shqiptarë, me ata luanim dhe me ta jemi rritur. Në lagje e kishim një hallë shqiptare dhe mund të them që jam rritur në duart e saj.
Deri tani ne shtetin tim nuk kam dëgjuar asnjë te keqe nga vëllezërit shqiptarë, dhe shpresojmë kjo miqësi do të vazhdoj gjithmone./Mesazhi.com