Exit poll-i, në Drenas fiton Ramiz Lladrovci

Konferenca e Institutit për Hulumtime dhe Analiza Sociale ku do të prezantohet rezultatet preliminare permes “ExitPoll”, ka nxjerrur fitues kanditatin e PDK-së, Ramiz Lladrovcin.

Arian Janova nga ky Institut ka thënë se kanë marr moster 3000 respodent me 20 qendra.“Mundësia e gabimeve tona mund të jetë deri në 3%”, ka thënë ai.

Nga keto anketa del se ka fituar Ramiz Lladrivci 59. 7 për qind, kurse Isa Xhemalaj 40.3 për qind./L