Freskia organizon Dhuratën e Bajramit

Fondacioni Freskia vjen me aktivitetin tjetër tradicional për Bajram. E ky aktivitet është Dhurata e Bajramit.

Ja njoftimi në Facebook:

Dhuro gëzim edhe për ta!
Fondacioni Freskia fton të gjithë bamirësit, bizneset dhe vullnetmirët që t’i bashkohen nismës tonë për dhurimin e dhuratave për fëmijët skamnorë, fëmijët jetim, raste social dhe kategori të tjera në nevojë.
Dhurata që ka koston 10€ është mjaftë e begatë dhe do të jetë vërtetë gëzim dhe festë për fëmijët përfitues.
Ndaje gëzimin tënd me të tjerët ngase festa merr kuptim vetëm kur festojmë së bashku…
Të dhënat bankare
Bank Name: NLB Bank
SëIFT CODE: NLPR XK PR
iBAN CODE: Xk051701001600074675
Beneficiary Name:
FONDACIONI FRESKIA

http://www.fondacionifreskia.org/
Me respekt
Fondacioni Freskia