FSK vë në dispozicion të shtetit “Batalionin e Mjekësisë”

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka takuar në mëngjesin e sotëm kreun e FSK-së gjeneralin Rrahman Rama. Temë diskutimi mes tyre ishte ndihmesa dhe gatoshmëria e FSK-së për të ndihmuar vendin, në kohën e pandemisë globale Covid-19.

Rama i ka bërë të ditur Zemajt se në kuadër të Forcës së Sigurisë së Kosovës është vënë në gjendje gatishmërie “Batalioni i Mjekësisë”, që mund të vihet plotësisht në shërbim të qytetarëve të Kosovës.