Gjërat që duhet të bëni për të hidratuar lëkurën e fytyrës

Si ta mbani lëkurën tuaj të shëndetshme dhe të shmangni problemet klasike të thatësisë?

Hidratojeni lëkurën, ruani nivelet normale të lagështisë në të dhe reduktoni humbjen e ujit. Këto janë thelbësore për të kundërshtuar klimën agresive dhe faktorët e mjedisit.

Po aq e rëndësishme është të pini shumë ujë dhe të hani fruta të pasura me vitaminë A dhe vitaminë E, të cilat përmirësojnë metabolizmin dhe reduktojnë në masë yndyrën.

Skrapin duhet ta përdorni një deri në dy herë në javë, pasi ai largon nga lëkura qelizat e vdekura.
Po ashtu kremin hidratues duhet ta vendosni dy herë në ditë.

/A.L/