Gjurmë Shqiptare – Historia e panjohur e Isa Boletinit

Historia e panjohur e Isa Boletinit… Të fshehtat e të pathënat e saj, betejat e dokumentuara dhe ato më pak të njohura.

Si u vra në pabesi dhe kush e hartoi planin? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Si kurrë më parë zbuloni Isa Boletinin.