Greva në arsim, ora e parë nuk mbahet

Sot mësimdhënësit e ndërrimit të paradites dhe të pasdites, në orën e parë nuk do të mbajnë mësim.

Greva mbahet me kërkesë të SBASHK-ut, të cilët kërkojnë të respektohet marrëveshja e nënshkruar me përfaqësuesit e Qeverisë.

Sipas drejtuesve të SBASHK-ut nëse Qeveria nuk reflekton një grevë e tillë do të mbahet edhe më 20 shkurt në dy orët e para.