Hasan hajduti dhe mësuesja Tylaj (VIDEO – Tregim i bukur)

Një tregim që shpesh bëhet realitet. Mos i mbyllni dyert e mirësisë sepse të mirat tuaja do të shpërblehen.

Edukatorët e brezave të ardhshëm janë ata që sillen vetëm me dhembshuri, durim dhe dashuri ndaj tyre.


Një rrëfim mbresëlënës rreth një nxënësi hajdut.