Historia e Mohammedit 7 vjecar që preku thellë internetin!

Ky është Mohammed, 7 vjecari i cili po rritet me një pamje të plakut. Mohammed vuan nga një sëmundje e rëndë, por rasti i tij u zbulua vetëm pasi AJ plus e publikoi një video lidhur me gjendjen e tij. Mohammed është refugjat i cili jeton në Turqi, dhe është nga të shumtit që kanë nevojë për ndihmë dhe kujdes shtesë.
Pas publikimit të një videoje që flet për gjendjen e tij, u shfaqën shumë vullnetarë për t’i ndihmuar dhe vizituar. Ndër ta është edhe astronauti i parë mysliman, Hussain Manawer. Ai tha se kur e pa videon që flet për të, pati një dëshirë të madhe për ta takuar.
Pa pritur shumë Manawer e befasoi djaloshin me dhurata, por më shumë me vizitën e tij… /MESAZHI/