Historia përseritet

Ajo që ndodhi me kombëtaren gjermane, nuk paska qenë e re në fakt.
E paskan bërë edhe popuj të tjerë më parë. Të cilët Allahu na tregon në Kuran sesi I ka dënuar.

أَلَمْ يَأْتِكُمْ نَبَأُ الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ قَوْمِ نُوحٍ وَعَادٍ وَثَمُودَ ۛ وَالَّذِينَ مِن بَعْدِهِمْ ۛ لَا يَعْلَمُهُمْ إِلَّا اللَّهُ ۚ جَاءَتْهُمْ رُسُلُهُم بِالْبَيِّنَاتِ فَرَدُّوا أَيْدِيَهُمْ فِي أَفْوَاهِهِمْ وَقَالُوا إِنَّا كَفَرْنَا بِمَا أُرْسِلْتُم بِهِ وَإِنَّا لَفِي شَكٍّ مِّمَّا تَدْعُونَنَا إِلَيْهِ مُرِي

A nuk e dini historinë e popullit të Nuhut, Adit dhe Themudit? Por ka dhe të tjerë, që erdhën më vonë, vetëm Allahu I di ato.
U erdhën të dërguarit e tyre me argumenta. POR ATA I VENDOSNIN DUART E TYRE NË GOJËN E TYRE. DUKE THËNË SE NE I MOHOJMË MESAZHET TUAJA. SE NE DYSHOJMË NË VËRTETËSINË E TYRE.
(Kurani, Sure Ibrahim 9)

Thuaj tani se Kurani është një libër që I ka ikur koha, pasi ke parë fotografinë e Ekipit Gjerman në Botëror.

Personalisht Habitem sesi fjalët e Kuranit po dalin përditë.

Nga: Eduart Thartori