Ilaçi më i mirë kundër urthit

Gjatë situatave të caktuara, shumica prej nesh kënaqen me specialitetet vendore që e dëmtojnë lukthin dhe shkaktojnë urthin. Lauren nga “EmpoweredSustenance” thotë se kjo gjendje mund të shërohet ekskluzivisht në mënyrë natyrale.

Nëse shpesh keni probleme me urthin dhe gjithmonë ilaçet i mbani me vete, do të ishte e rrugës që t’i shtroni vetes pyetje se çfarë e shkakton atë dhe sa vërtet ndihmojnë ilaçet në periudhë të gjatë kohore.

Urthin e shkakton mungesa, jo shumica e acideve të stomakut dhe marrja e ilaçeve që bllokojnë acidet, e kjo nuk është edhe opsioni më i mirë. Stresi dhe ushqimi i dëmshëm shkaktojnë mungesën e acideve në stomak që pos urthit shkakton edhe fryrje, probleme me hormone, dëmtim të thonjve, hollim të flokut, kapsllëk dhe shumë të tjera.

Për të hequr këtë gjendje në mënyrë të thjeshtë dhe natyrale provojeni këtë ilaç. Thjesht përzini dy lugë uthull molle me ¼ ose ½ e gotës me ujë dhe në shenjat e para të urthit e pini në çdo 5-10 minuta derisa të ndjeni lehtësimin total./Mesazhi/