Ilaçi i së ardhmes: Ndaluesi i menjëhershëm i gjakderdhjes

Ky është medikamenti i sapoprezentuar nga shkencëtarët, i quajtur Traumagel. Ky medikament ndalon gjakderdhjen në mënyrë të menjëhershme, duke mbushur plagën dhe duke kursyer trupin nga gjakderdhja.

Ende nuk dihet saktë se kur dhe si do të futet në përdorim, por një gjë dihet: Ky medikament mund të shpëtoj jetë në situata emergjente.

Traumagel ka një strukturë që i bën presion plagës, dhe i afron qelizat për regjenerim. /MESAZHI/