Instagram lançon statistikat për videot live dhe Reels

Me informacionet e reja që po vinë, përdoruesit mund të shohin sesa pëlqime, shikime, komente, ruajtje apo shpërndarje kanë marrë videot me metrazh të shkurtër Reels.

Përdoruesit e Instagram me llogari biznesi ose krijuesish mund të aksesojnë statistika të reja të cilat tregojnë ecurinë e postimeve të tyre.

Rrjeti social ju jep atyre akses në më shumë të dhëna me lançomin e statistikave për Reels dhe Videot Live.

Ndërsa këto të fundit kanë qenë pjesë e platformës prej ca kohësh, Reels janë një risi ende. Vetëm vitin e kaluar pas disa testimesh, kompania lançoi alternativën e TikTok prej Instagram.

Me informacionet e reja që po vinë, përdoruesit mund të shohin sesa pëlqime, shikime, komente, ruajtje apo shpërndarje kanë marrë videot me metrazh të shkurtër Reels.

Për videot live këto statistika tregojnë numrin e komenteve dhe shpërndarjeve që kanë marrë. Për më tepër Instagram ka përditësuar faqen Account Insights, që mund të aksesohet duke tërhequr në cepin e djathtë lart.

Përdoruesit mund të rënditin përmbajtjen sipas shtrirjes dhe ndërveprimit duke parë se ku audienca e tyre është më efektive.

Së shpejti këto informacione do të vinë edhe në desktop në një të ardhme të afërt. /PCWorld