Ishulli Maldive, aty ky Ramazani i mbylli restoranet (Video)

Keni dëgjuar për vendin e mreullueshëm, ishullin e Maldiveve. Aty ku pushimet duken sikur të jenë jashtë rruzullit tokësor, dhe kthjelltësia e ujit është e paparë.

Por a e keni ditur se në Maldive, 100% e popullsisë janë myslimanë? Dhe a mund ta paramendoni se si duket Ramazani në një vend aq të bukur?

Besoni apo jo, edhe pse piku i sezonit turistik, në ditën e parë të Ramazanit nuk ishte hapur as edhe një restorant në Maldive. Megjithëse asnjë resorant i hapur, dyert e familjeve që banojnë në ishull ishin të hapura për mirëpritje.  Shikojeni videon nga NAS DAILY / Mesazhi/