Kështu hapen tunelet më gjigande (VIDEO)

Hapja e një tuneli është prej punëve më të vështira dhe intenzive, por njëkohësisht edhe më të shtrenjta.

Hapja e tij varion nga gjatësia e tunelit, por zakonisht një punë e tillë rezulton me 10 metra hapje për një ditë.

Makineria gjigante e hapjes së tunelit ka cmime marramendëse, por i tillë është edhe rezultati! /MESAZHI/