Kështu vihet në punë Boeing, aeroplani numër një në botë (VIDEO)

Aeroplanët BOEING janë aeroplanët më të popullarizuar në botë, të cilët i shërbejnë jo vetëm aviacionit, por edhe hulumtimeve të aeronautikës

Kur prodhuesi BOEING vendosë të bëjë një aeroplan, janë disa faza të prodhimit dhe montimit. Kjo video i shpjegon fazat në proces të përshpejtuar… /MESAZHI/