Kjo makineri shtron rrugët sa hap e mbyllë sytë!

Rrugët me kocka janë të bukura dhe të qëndrueshme, por ato nuk i shohim shumë shpesh për shkak të mundit që duhet për t’i ndertuar ato.

Ajo që dikur ishte një punë intensive, tani është bërë punë e lehtë, me këtë makinë automatike hedhëse të kockave. Pajisja është prodhim holandez dhe është quajtur Tiger-Stone.

Pajisja nxjerr një pamje të bukur dhe të qëndrueshme, duke krijuar një rrugë sa hao e mbyll sytë kudo që kalon.

Ndërkohë që procesi mund të duket magjik, sekreti qëndron në një sistem me bazë graviteti të dizajnuar mirë. /MESAZHI/