Kjo pajisje mund t’ua shpëtoj jetën

Ky adapter i thjeshtë që vendoset në veturë mund t’ua shpëtoj jetën, duke qenë se transmeton fuqi sa për ta thyer xhamin në rast të aksidentit.

Duke liruar një fuqi prej 2200 miliamper, adapteri shpëtues then xhamin dhe e bën copë e grimë. Përvec kësaj, kjo pajisje e cila mbushet brenda veturës, mund të prejë rripin e sigurimit, në rast të aksidentit.

Por jo vetëm kaq. Kjo pajisje reagon në bazën e të dhënave kur ka rreziqe të tilla, duke u bërë mjet i domosdoshëm për ta poseduar në veturë. /MESAZHI/