Kjo vërtetë e meriton titullin “videoja më e mirë në internet”

Se dhembshuria është ndjenjë e ngulitur tek cilido prej nesh, na e zbulon edhe kjo video. E quajtur si “videoja më e mirë në internet”, ajo shfaqë një burrë të moshuar, dhe me aftësi të kufizuara, i cili ngecet në semaforin që është në mbarim e sipër.

Si për fatin e tij të keq, atij i duhet ti mbedhë perimet e rëna nga qeset, në mes të rrugës ku semafori është duke mbaruar sekondat.

Por a ja del dot i moshuari? Po, sigurisht, përderisa ka të rinj që dinë se cfarë është respekti dhe dhembshuria. Video që vërtetë e meriton titullin “videoja më e mirë në internet”. /MESAZHI/

https://www.youtube.com/watch?v=7CKkthVzvvY