Kolonë në kufi me Serbinë, pritjet zgjasin mbi dy orë

Kolonë disa kilometra e gjatë është krijuar që disa orë në kufirin Kosovë-Serbi.

Lajmi.net sjell fotografi që dëshmojnë se pritjet po zgjasin deri mbi dy orë. Kjo po ndodh në pikën kufitare Medarë.

Kjo zakonisht ndodh nga fluksi i madh i bashkatdhetarëve, e që në këtë kohë, zakonisht përfundojnë pushimet dhe nisen për në vendet ku jetojnë si dhe procedurave të ngadalësuara që ka Serbia gjatë kontrollit të dokumenteve.