Kosova mëson kundërshtarët në Ligën e Kombeve

Kosova gjendet në Grupin 3 të Ligës së Kombeve.

Shorti nga UEFA caktoi kundërshtarët e grupit të Kosovës.

Kosova do të ndeshet me Azerbajxhanin, Ishujt Faro dhe Maltën.