Ky është ekstremi më i ri i kërcimit (VIDEO)

Kërcimi nga droni, po llogaritet si ekstremi i ri në fushën e “gjërave avantureske”.

Një avanturier i llojit të tillë ka kërcyer nga një lartësi prej 34 metrash  teksa ishte i kapur për dronin e tij të sofistikuar.

Kjo është hera e parë që dikush ndërmerr një kërcim të këtillë. Kërcyesi nga Letonia është shëndosh e mirë, dhe e ka shijuar eskperiencën në maksimum! /MESAZHI/