Lamtumirë qeramikë!

Janë pjesa më unike e shtëpisë, dhe nuk mund të ndërrohen aq thjeshtë sa mobilet. Qeramika në anën tjetër identifikon stilin e biznesit apo familjes, dhe është prej të parave që bie në sy.

Por tanie  tutje, ato mund t’i përshtatni sipas dëshirës. Ky zbulim i ri ju lejon që ti ngjisni dizajnet që u pëlqejnë prej në cmimi të ulët – 24 Euro.

Sigurisht që qëndrueshmëria e tyre nuk i afrohet qeramikës tradicionale, por stili dhe mundësia e ndërrimit mbizotëron. Videoja do të ju bindë të bëni disa ndryshime 🙂 /MESAZHI/