Ligjëratë motivuese nga Mehmet Gormez: Të mos e humbim rezistencën ndaj së keqes

E tërë bota po ballafaqohen me luftën kundër virusit COVID-19. Si pasojë jeta pothuajse është paralizuar në tërë globin. Shumë shtete e popuj janë mbyllur.

Por tashmë kanë lindur dilemat, se si të mund të mbijetojë njerëzimi kohën e izolimit.

Mehmet Gormez është njëri ndër teologët turq që me ligjëratat e tij po motivon njerëzimin.

Ai me një seri ligjëratash jep rrugëdalje edhe për këtë situatë.

Madje izolimin e kthen në kohë të “artë” ku njeriu mund t’i rikthehet Krijuesit dhe të meditojë rreth krijimit dhe gjithësisë në përgjithësi

Në vazhdim mund ta ndiqni një nga ligjëratat e tij motivuese: