Logos A sjell librin: “Ahlaku – Bazat e etikës Islame”

“Ahlaku – Bazat e etikës Islame”

Nexhat Ibrahimi: “Do të ishim të kënaqur nëse ky libër do ta prekte sensin dhe kureshtjen e lexuesit dhe do ta njoftonte atë me atë pasuri dhe urtësi të pamasë të së kaluarës për ta ndërtuar një të ardhme të shëndoshë, për ta vënë edhe një gur në ndërtesën e madhe të quajtur ISLAM, në ditët kur kultura dhè qytetërimi agresiv militant perëndimor, shekullar e ateist po godet, asfikson dhe vret shpirtrat dhe vlerat njerëzore.”

Rikujtim, gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit do të kemi 30% zbritje në librat tona.

Logos-A
Frymëzimi vazhdon