Maroku nga droni, i thjeshtë por magjepsës (VIDEO)

Udhëtimi në Marok nuk është i lirë, por çdo qindarkë e shpenzuar atje ia vlenë.

Vendi ka shumë mrekulli për të ofruar – pamje të bukur, ushqime të shijshme, njerëz mikpritës dhe një thjeshtësi jete që është e rrallë në ditët tona.

Këto janë pamje nga Maroku që tregojnë se si ky vend ka mbetur më së paku i prekur nga modernizmi, dhe prap njerëzit jetojnë në thjeshtësi, por bukuri. /MESAZHI/