Marrëveshje gjigantësh, Google e HTC shkëmbejnë punëtorët dhe miliardat

Dy gjigantët elektronik, Google e HTC kanë arritur një marrëveshje të fuqishme. HTC do të marrë 1.1 miliardë dollarë nga Google, ndërsa HTC do t’i jap Googles shumë punëtorë të saj.

Google synon që të përparoi me eksperiencën e punëtorëve të HTC-së të cilët synojnë të sjellin diçka të re tek kompania tjetër.

HTC synon që me këtë marrëveshje të fokusohet në biznesin në rritje të realitetit virtual ku përfshihet pajisja HTC Vive./Mesazhi/