Muhabet Ramazani – Përmirësimi i zemrave (VIDEO)

Sipas teolgut Halil Avdulli  mediat duhet tu japin më shumë hapsirë teologëve dhe psikologëve për të trajtuar tema për problemet që kanë të bëjnë me psiqiken dhe emocionet.