Nesër vendimi për aktivistët e arrestuar të Vetëvendosjes

Ka përfunduar seanca e parë për gjashtë aktivistët e arrestuar të Lëvizjes Vetëvendosje të cilët dyshohen për sulmin në Kuvendin e Kosovës.

Gjykata Themelore e Prishtinës nesër do të marrë vendim në lidhje me masën ligjore ndaj të arrestuarve, njofton Klan Kosova.

Avokati i njërit prej aktivistëve të arrestuar, Petrit Ademit, Tomë Gashi ka thënë se konsiderojnë se është një luftë politike sepse të arrestuarit janë pjesëtarë të Lëvizjes Vetëvendosje.

Gjashtë të arrestuarit janë: Atdhe Arifi, Astrit Dehari, Adea Batusha, Egzon Haliti, Petrit Ademi dhe Frashër Krasniqi.