Një grua me shami në botën e grimit (Foto)

CoverGirl është duke shfaqur si imazh të kompanisë një grua me një hixhab në reklamat e saj. Kjo ndodhë për herë të parë në historinë e linjës së grimit.

Modelja e CoverGirl Nura Afia është e veshur me shaminë tradicionale myslimane, dhe reklamon një ngjyrë për vetulla.

Afia thotë kurrë nuk e kishte menduar mendonte se ndonjëherë do të shihte gratë myslimane me hixhab të përfaqësuara në botën e grimit.

Afia ka më shumë se 221,000 abonentë në YouTube, ku jep këshilla për bukuri dhe kozmetikë. /MESAZHI/

Image result for nura afia

Image result for nura afia