Një shtëpi kaplohet nga flaka në Banullë

Policia Kosovës ka njoftuar se dje në fshatin Banullë të Lipjanit në orën 10:45 një mashkull K/Shqiptar ka informuar se një shtëpi të cilën e kishte në përkujdesje është përfshirë nga zjarri.

Njësit relevante kanë dal në vend të ngjarjes dhe zjarrfikësit kanë arritur që ta shuajnë zjarrin.

Përveç dëmeve të konsiderueshme materiale nuk ka të lënduar.