Pamjet që dëshmojnë shkatërrimin e Alepos (Foto)

Pamjet e filmuara nga ekipet e AA-së me Dron paraqesin rrënimin në lagjen Tarık el-Bab të qytetit e cila që nga 22 korrik 2012 kur Ushtria e Lirë Siriane hyri në Halep e deri tani ka qenë objekt i sulmeve të rënda.

Filmohen nga ajri shkatërrimet në Halep, në veri të Sirisë i cili që prej 4 vitesh është objektiv i sulmeve të rënda të regjimit të Bashar Asadit dhe që prej një viti objektiv i sulmeve të Rusisë, raporton Anadolu Agency (AA).

Pamjet e filmuara nga ekipet e AA-së me mjet pa pilot (dron) paraqesin rrënimin në lagjen Tarık el-Bab të qytetit e cila që nga 22 korrik 2012 kur Ushtria e Lirë Siriane hyri në Halep e deri tani ka qenë objekt i sulmeve të rënda.

Në pamje ndodhen edhe disa njerëz të cilët nuk kanë braktisur shtëpitë e tyre pavarësisht të gjitha sulmeve në lagjen Tarik el-Bab ku disa zona janë rrënuar tërësisht.

Nga pamjet ku vërehen edhe fëmijë që lozin nën rrënojat e shtëpive të shembura nga sulmet e regjimit, automjete nëpër rrugë dhe fëmijë që luajnë me biçikleta, vërehet qartë se në lagje nuk ka mbetur as edhe një ndërtesë e pa prekur nga bombardimet.

87r56432a