PD dënon ashpër sulmin ndaj xhamisë

Partia e Drejtësisë dega në Gjilan, denon aktin e dhunshëm në xhaminë e fahatit Velekincë.

Dëmtimi i xhamisë në fshatin Velekincë dhe tentativa për ta vendosur kryqin më pastaj, është një akt skandaloz, i papranueshëm dhe tendencioz.

Komuniteti musliman edhe kësaj radhe u tregua i matur dhe bashkëpunues me organet e rendit dhe te sigurisë, për të ruajtur qetësinë dhe për ta parandaluar ndonjë skandal tjetër.