Për tri javë do t’i hiqni kilogramët pa u lodhur fare

Foto Arkiv

Kjo recetë ka fuqinë që të balancojë hormonet në organizëm dhe njëkohësisht të shpejtojë metabolizmin.

Nevojiten:

▪ 1 lugë kafeje çaj të gjelbër
▪ 3 fletë dafine
▪ 1 shkopth kanelle

Përgatitja:

Është shumë e thjeshtë – vloni ujin, qitni këta tre përbërës dhe lini të qëndrojnë 15 minuta, pastaj kulloni.

Duhet të pini tre filxhanë në ditë, por nuk duhet ta pini më shumë se tri javë.

Filxhanin e parë e pini sapo të zgjoheni, në lukth të thatë.

Të dytin menjëherë pas kafjallit, ndërkaq të tretin drejtpërdrejt para shkuarjes për të fjetur gjumë./Mesazhi/