Performanca në “Arabs Got Talent” që la një mesazh të jashtëzakonshëm

Arabs Got Talet, emisioni i cili transmetohet në Lindjen e Mesme së fundmi ka pasur një konkurent – artist egjiptian  i cili ka pasqyruar denjësisht gjendjen e palestinezeve që po vuajnë në tokat e tyre.

Djali, quajtur Amr Amrosy iu drejtuar jurisë për votat e tyre, ku bëri një perfomancë të jashtëzakoshme, duke i përlotur që të gjithë anëtarët e jurisë, dhe kush e di sa persona në sallë dhe në ekrane.

Shikojeni videon, e cila nuk ka nevojë për titrim, dhe as sqarim. Ky aktrim është gjuhë që e kuptojnë më së miri ata që janë, apo që kanë qenë ndonjëherë të shtypur. /MESAZHI/