Policia e Kosovës shpall konkurs për zyrtarë policorë

Policia e Kosovës sot ka shpallur konkurs për pranimin e disa zyrtarëve policorë.

Sipas një njoftimi për media bëhen të ditura dhe kushtet e pranimit për zyrtarët policorë.

Tutje në njoftim thuhet se kandidatët që aplikojnë për zyrtarë policorë në Policinë e Kosovës duhet t’i përmbushin këto kritere:

a) Të jetë shtetas i Republikës së Kosovës;
b) Të jetë i moshës 18-30 vjeçar;
c) Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
d) Të jetë në gjendje të mirë fizike, mentale dhe emocionale;
e) Të mos jetë i dënuar për ndonjë vepër penale;
f) Të mos posedojë tatuazh në pjesë të dukshme të trupit;
g) Të ketë integritet personal dhe vlera të larta etike