Protestohet për shkarkimin e Lumezit

Qytetarët dhe shoqëria civile për drejtësi, për barazi para ligjit dhe për siguri civile e politike mbajnë protestën e radhës në Prishtinë me moto ‘Shkarkim Kryeprokuroti – Veting Gjyqësorit.

Ata kanë ftuar të gjithë qytetarët që të dalin dhe të protestojnë për shkarkimin e kryeprokurorit Aleksandër Lumezi, vetingun në gjyqësor, si dhe pastrimit të listave të veteranëve.

Protesta nis në sheshin Zahir Pajaziti nga ora 18:00.