Qeveria miraton shpronësimin në Hade e Shipitullë

Ministrat e Qeverisë së Kosovës kanë miratuar dy propozimet e kryeministrit Ramush Haradinaj lidhur me ndarjen e mjeteve për shpronësim të shtëpive të banorëve të Hades dhe Shipitullës.

Propozimi i Haradinajt u miratua unanimisht nga anëtarët e kabinetit qeveritar, ndërsa njëjtë vepruan edhe me propozimin për lejimin e përparësisë në punësim të këtyre familjarëve në KEK.

Kryeministri Haradinaj tha se kjo ka qenë një zgjidhje jo e lehtë që është arritur mes Qeverisë dhe banorëve të këtyre fshatrave.