Rasti i Kumanovës do të dërgohet në Gjyqin e Apelit

Police officers walk through a street near the scene of an altercation involving the police, in northern Macedonian town of Kumanovo, on Saturday, May 9, 2015. Authorities in Macedonia say police have clashed with an armed group in the northern town of Kumanovo, and parts of the town have been sealed off. (AP Photo/Boris Grdanoski)

Naser Raufi, avokati i të akuzuarve të Kumanovës, ka folur sot për vendimin e Gjykatës Penale të Shkupit që t’i dënojë me 746 vjet burg të akuzuarit për rastin e Kumanovës.

Ai në një linjë telefonike me Klan Kosovën ka thënë se këtë e ka pritur, por e quajti këtë vendim jo objektiv dhe të montuar. Raufi tha se do ta bëjnë ankesën tek shkalla e dytë, përkatësisht tek Gjyqi i Apelit në Shkup, në afat prej 15 ditësh.Mes tjerash, ai tha se me ndihmën e ndërkombëtarëve është e nevojshme që të zbardhet rasti.