Reagim dhe ftoj të reagohet.

Hoxhë Vladimir Kera

Përdorimi i institucioneve dhe i shfaqjeve publike për të promovuar degjenerimin dhe shkatërrimin e familjeve tona është shkelja më e rëndë që bëhet mbi nderin dhe traditën e popullit tonë.
Imponimi i këtij degjenerimi në hapësirat publike duhet të ngrejë alarmin e luftës që po i bëhet hapur familjes dhe njeriut.
Ftojmë qytetarët shqiptarë të reagojnë ndaj këtij skandali dhe shkatërrimi që po i bëhet familjes individit dhe shoqërisë Shqiptare.
——
Pro familjes, pro natyrës së pastër njerëzore, pro moralit, pro njeriut, pro traditës.