Shpërthen dhuna e kolonëve në Huwara – VIDEO

Harry Fawcett i Al Jazeeras, duke raportuar nga Ramallah, tha se do të ketë “operacione izraelite në shkallë jashtëzakonisht të gjerë”.

“Ne po shohim edhe një herë qytetin palestinez Huwara, në jug të Nablusit – atje ka kolonë që po sulmojnë shtëpitë dhe pronat palestineze, dhe potencialisht edhe palestinezët,” tha Fawcett.

“Në shkurt, pas një sulmi me të shtëna, dy palestinezë u vranë atje pasi një numër shtëpish dhe ndërtesash palestineze u dogjën deri në themel”, shtoi ai.

“Ky është nga një sërë shpërthimesh të dhunës së kolonëve kundër palestinezëve pas sulmit në pasditen e sotme.”