Shqipëri-Lihtenshtein, vendim i papritur

Është ende herët për FSHF-në që të bëjë me dije detaje të organizimit të Kombëtares, mirëpo është mësuar se ekipi përfaqësues nuk do të grumbullohet në Shqipëri për ndeshjen e radhës.

Kuqezinjtë do të përballen me Është ende herët për FSHF-në që të bëjë me dije detaje të organizimit të Kombëtares, mirëpo është mësuar se ekipi përfaqësues nuk do të grumbullohet në Shqipëri për ndeshjen e radhës.

Kuqezinjtë do të përballen me Lihtenshteinin më 6 tetor, kurse tri ditë më vonë do të presin Spanjën në “Loro Boriçi”.

Nga sa mësohet deri tani, trajneri ka vendosur që të lehtësojë udhëtimin e lojtarëve dhe grumbullimi pritet të bëhet në Lihtenshtein.

Kjo, për të shmangur disa linja që duhet të përdorin futbollistët shqiptarë për të mbërritur në vendin tonë.

Kur dihet se shumë nga lojtarë udhëtojnë me disa linja derisa të mbërrijnë në vendin tonë, trajneri ka preferuar një pikë tjetër takimi, veç Shqipërisë, në mënyrë që edhe ndeshja e radhës të përgatitet me më shumë qetësi.in më 6 tetor, kurse tri ditë më vonë do të presin Spanjën në “Loro Boriçi”.

Nga sa mësohet deri tani, trajneri ka vendosur që të lehtësojë udhëtimin e lojtarëve dhe grumbullimi pritet të bëhet në Lihtenshtein.

Kjo, për të shmangur disa linja që duhet të përdorin futbollistët shqiptarë për të mbërritur në vendin tonë.

Kur dihet se shumë nga lojtarë udhëtojnë me disa linja derisa të mbërrijnë në vendin tonë, trajneri ka preferuar një pikë tjetër takimi, veç Shqipërisë, në mënyrë që edhe ndeshja e radhës të përgatitet me më shumë qetësi.