Të blesh gruan e dikujt për 100.000 dollarë (VIDEO)

Ky eskperiment social është prej më të klikuarve në media sociale, dhe reagimet kanë qenë nga më të ndryshmet.  Artisti i cili po bën bujë në mediat sociale, Joey Salads ka “luajtur me zjarr” duke i ofruar një burri fillimisht 10.000 $ për gruan e tij, e pastaj kur bashkëshori refuzoi shumën, ia ofroi 100.000.

Bashkëshorti (nëse meriton të quhet i tillë) u tundua nga oferta, dhe në bashkëpunim me gruan vendosin që ajo të kalojë 24 orë me njeriun e panjohur, ndërsa në ofertë përmendet edhe tradhtia bashkëshortore. Shikojeni videon dhe shpërndajeni. /MESAZHI/