Trump CNN-it: “Ju jeni medium i rrenave” (VIDEO)

Presidenti amerikan Donald Trump ka refuzuar të përgjigjet të një pyetje nga një gazetar i CNN, duke e quajtur kompaninë e tij mediale si “të tmerrshme”. Këto deklarata Trump i dha gjatë konferencës së tij për shtyp në Trump Tower në Nju Jork.

Këtë “hakmarrje” Trump e bëri si ndëshkim për përkrahjen e CNN që pati ndaj Hillari Clinton.

“Jo ju, mos bëni pyetje. Organizata juaj është e tmerrshme “, ka thënë Trump, kur korrespondenti i lartë i CNN për Shtëpinë e Bardhë, Jim Acosta, u përpoq për të bërë një pyetje.

“Tani që jeni duke na sulmuar, a mund të ju bëjmë një pyetje? Z. President i zgjedhur, pasi po e sulmoni shtëpinë tonë mediale, a mund të na jepni një shans? “Pyeti Acosta.

“Unë nuk e kam plan të ju jap fjalën. Ju jepni lajme të rreme, “tha presidenti i zgjedhur.

Trump ishte i zemëruar, pasi BuzzFeed publikoi një raport prej 35 faqesh, duke pretenduar për të treguar lidhjet mes Trump dhe Rusisë, bazuar në raportin e CNN. /MESAZHI/