Turq të Prizrenit do t’i heqin Iphona-t (VIDEO)

Në qytetin e Prizrenit e kanë marr goxha seriozisht një porosi të presidentit turk Rexhep Tajip Erdogan, i cili sugjeroi qe te mos perdoren pajisjet elektronike amerikane.

Kjo per shkak te tensionimit te maredhenieve mes shtetit turk dhe SHBA-ve.

Disa familje prizrenase po e shqyrtojnë vendimin të heqin dorë nga iPhone për të kaluar në celular Samsung.